Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen! - GRATIS VERZENDING VANAF € 50 - 14 dagen bedenktijd

Gratis verzenden vanaf € 50 - 14 dagen bedenktijd

Bioracer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Functionele fietskleding van Bioracer

Bioracer fietskleding staat erom bekend het wielrennen gemakkelijker te maken. Dit is ook niet vreemd. De kleding die het merk op de markt brengt is erop gericht om functioneel te zijn. Dat betekent dat je bijvoorbeeld niet zomaar een wielershirt draagt. Je draagt een shirt dat specifieke eigenschappen bezit en met zorg ontworpen is. Zo wordt het rijden een stuk aangenamer en kan je veel beter presteren. Uiteindelijk wil je immers natuurlijk het beste uit jezelf halen. Deze eigenschappen helpen je erbij.

Isolerende en ventilerende Bioracer fietskleding

De Bioracer fietskleding die in de outlet te vinden is, is in alle gevallen zowel isolerend als ventilerend. Dit lijken twee eigenschappen die elkaar uitsluiten. Tegelijkertijd heb je dit als wielrenner natuurlijk wel hard nodig. Daarom heb je direct een goede reden om Bioracer fietskleding te kopen. Zo ben je onder alle omstandigheden in staat om het beste van jezelf te geven. Dit is bovendien ook nog eens van toepassing op alle verschillende wielerkledingstukken die het merk in het assortiment heeft.

Het Bioracer product

Bioracer is nog een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het volledige productieproces. Het assortiment van Bioracer wordt gemaakt uit enkel de meest hoogwaardige Europese materialen om zowel een hoge mate van comfort en duurzaamheid te garanderen. Bijvoorbeeld alle Bioracer kleding is voorzien van ritsen met een vergendelfunctie.

Bioracer biedt verschillende stoffen aan die thermische, windproof, ademende, en/of UV-blokkerende eigenschappen hebben. Daardoor ook geschikt voor verschillende weersomstandigheden.

De fietskledingitems van Bioracer

Het belangrijkste voordeel van Bioracer fietskleding bestellen, is dat direct een hele bij elkaar passende wielergarderobe kan worden aangelegd. Van jersey of ondershirt tot regenjas is eigenlijk alles te krijgen van het merk. Dit is niet geheel onbelangrijk. Naast de voordelen op het gebied van pasvorm en comfort is het immers ook belangrijk dat de kleding er goed uitziet.