Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen!

Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen!

Blog

 1. Ben jij klaar voor het nieuwe fietsseizoen?

  Voorjaar

  Langzaam maar zeker schakelen we (eindelijk!) over naar warmer fietsweer. De lente staat voor de deur, een heugelijke periode voor ons fietsers. Voor sommigen onder ons is het een verderzetting van het fietsen in de winter. Voor anderen komt de fiets van onder het stof vandaan om de eerste zonnestralen terug op te nemen. Het belangrijkste is dat we (weer) op de fiets gaan zitten en het nieuwe fietsseizoen zo soepel mogelijk opstarten. Wij geven je  enkele tips om het nieuwe wielerseizoen goed aan te vliegen.

  Zorg ervoor dat je fiets klaar is voor de lente

  In het geval dat je fiets al even geen daglicht meer heeft gezien, is het waarschijnlijk niet alleen je lichaam die klaargestoomd moet worden voor de lente. Ook je fiets kan dan de nodige aandacht gebruiken. Of wanneer je flink de winter hebt doorgefietst, dan zal het nodige zout, modder en vocht je fiets een moeilijke tijd bezorgd hebben. Geef daarom je fiets een goede lentebeurt. Laat de (binnen)banden, aandrijflijn en alle kabels controleren op slijtage en vernieuw waar nodig. Misschien ook het goede moment om je fietsketting of stuurlint eens te vervangen. Spring met een lekker én veilig gevoel terug op je fiets. Geef z

  Lees meer »
 2. Bikewear outlet Pop up Loosdrecht

  POP-UP STORE INFORMATIE

  Het succesvolle openingsweekend van de Bikewearoutlet pop-up in Loosdrecht krijgt een vervolg. De komende weken zal deze outlet met wielerkleding iedere vrijdagmiddag 12.30 - 17:00 haar deuren openen voor wielerliefhebbers, die niet te veel willen betalen voor merkkleding. Zo zijn er bij de Bikewearoutlet in Loosdrecht de volgende aanbiedingen:

  • Castelli 2017-2018 (zomer/winter) met kortingen van 30% tot 70%
  • POC wielerkleding met 50% tot 75% korting (bijv. POC windvest van € 130,- voor € 49,-)
  • Shirts en jacks van diverse A-merken voor € 25,- (2 voor € 40,-)
  Bikewear outlet pop up

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  Route

  Locatie: Velodrome 

  Adres: de Zodde 2, 1231 MB Loosdrecht

  Lees meer »
 3. Starten met wielrennen

  Denk je er over om te starten met wielrennen?

  StarteWelkom bij de club en welkom bij een nieuwe verslaving.

  Welkom in de wereld van snelheid. Welkom in de wereld van vallen en doorgaan alsof er niets gebeurd is. Welkom in de wereld van doorkachelen en het gat dicht rijden. Welkom in de wereld van de hongerklop en de man met de hamer. En welkom in de wereld van geparkeerd staan. Want ja je zal het allemaal mee maken en je zal er van gaan houden. Nog een paar kleine voorbereidingen en jij bent er helemaal klaar voor!

  Wat heb je allemaal nodig als je wilt starten met wielrennen?

  Want ja je zal het allemaal mee maken en je zal er van gaan houden. Nog een paar kleine voorbereidingen en jij bent er helemaal klaar voor!

  De Fiets 

  We beginnen met een open deur. Of als je er nog niet aan gedacht had ‘’een handige tip’’.

  Als je start met wielrennen dan is het natuurlijk handig om een fiets te hebben.

  Bij veel fiets speciaal zaken kan je een racefiets huren voor een paar tientjes per dag. Op deze manier kan je rustig voor jezelf uitvinden of fietsen een sport is voor jou. Het is natuurlijk zonde om een paar weekjes te fietsen en er dan achter te komen dat het niets voor jou is al denk ik dat je al snel niet meer

  Lees meer »