Spiuk

SPIUK, een merk van vrienden

SPIUK is inmiddels reeds 20 jaar geleden door 3 vrienden opgericht. Elk deelde ze de passie voor sport, meer in het bijzonder: fietsen. Daarnaast vonden zij een mooie synergie tussen hun professionele achtergronden namelijk sales, marketing en finance. Kortom, bijzonder complementair met elkaar.

Dit resulteerde dan ook dat SPIUK binnen korte tijd een referentie werd in de fietswereld. Haar doel is simpel: de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden in combinatie met hoogwaardig design en selectie van materialen.

De fietser staat centraal

De klant staat centraal bij SPIUK, dat betekent dat er nauw wordt geluisterd naar de noden van haar doelgroep. Wanneer prototypes worden ontwikkeld, is dit altijd op basis van klanten input. De volgende stap is dat professionele renners de prototypes uitvoerig testen en waar nodig het design nog bijschaven.

Je merkt, het bedrijf gaan niet over een nacht ijs. Ze herhaalt dit proces voor alle verschillende fietsdisciplines aangezien elke discipline (triathlon, cyclocross, koersfietsen, MTB, …) een andere nood heeft qua fietskleding.

Enkel de beste fietswinkels

Het is pas na deze doortastende testing dat het fietsproduct daadwerkelijk in productie gaat. Distributie gebeurd dan weer naar hoogwaardige fietswinkels – en retailers. Enkel die zaken die de beste kwaliteit het hoogst in het vaandel dragen.

Dit heeft SPIUK zeker geen windeireren gelegd: het merk is nu een referentie in de wereld van het fietsen. Het merk is daarom ook te vinden in meer dan 20 landen en het territorium reikt steeds verder.

Een meerwaarde in uw fietsgarderobe

Kortom, luisteren naar de klant, design, creativiteit, logistiek, marketing en sales allemaal met één doel: om haar klanten nog meer te laten genieten van het fietsen. Om het leuker, makkelijker en comfortabeler te maken. SPUIK staat voor een duidelijke toegevoegde waarde in uw fietsgarderobe!

Bij Bikewearoutlet vind je SPUIK tegen ongezien scherpe outletprijzen. Surf daarom door ons SPIUK assortiment en doe er direct je voordeel mee!