Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen!

Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen!

Castelli - Fuchsia

Geen producten gevonden voor deze selectie.

CASTELLI fietskleding van hoogstaande italiaanse kwaliteit

Castelli is een belangrijke referentie bij fietsliefhebbers, fietskleding van Castelli kopen is een goede optie als de kleding comfortabel moet zijn. Castelli staat bekend om hoogwaardige kwaliteit zemen, jerseys, fietsbroeken, regenjassen en nog veel meer. We zijn daarom trots dat we regelmatig Castelli kunnen aanbieden in onze outlet.

Van jersey tot zeem

Ook niet onbelangrijk is dat Castelli fietskleding altijd mooi ontworpen is. Dat maakt de wielerkleding ook zeer functioneel. Denk bijvoorbeeld aan reflectie die in jassen is verwerkt. Denk echter ook aan de keuze voor bepaalde materialen. Het is belangrijk dat het materiaal licht van gewicht is. Dit is immers de manier waarop de Castelli fietskleding bijdraagt aan optimaal fietsplezier als wielrenner. Dan gaat het er immers juist om dat alles optimaal verzorgd is. Deze kleding is daar een garantie voor.

Unieke eigenschappen

Dankzij de wetenschappelijk aanpak van Castelli biedt het merk altijd unieke eigenschappen voor de fietser. Denk aan zeer aerodynamische, ademende en volledig beschermde wielerkleding om als fietser alle vertrouwen te krijgen op de weg.

Materialen als Gore Windstopper X-Lite Plus-stof zorgt voor lichte, waterafstotende, winddichte en toch ademende fietsjassen en fietskleding. Daarnaast is Castelli ook bekend om haar Nanoflex technologie die wind en regen tegenhouden.

Dit allemaal verwerkt in producten zoals ondershirts, jassen, regenjassen, jerseys en bibs. Onze outlet biedt regelmatig nieuwe collecties aan die deze technologieën hanteren.

Het belang van goede pasvorm

Wanneer je ervoor kiest om Castelli fietskleding te bestellen, zorg dan wel dat je je maten goed kent. Als er iets belangrijk is op het vlak van wielerkleding, dan is het wel dat alles de perfecte pasvorm moet hebben. Hoe valt Castelli? Castelli valt doorgaans iets kleiner dan standaard wielerkleding, hou hier dus zeker rekening mee. Naast Castelli verkopen wij nog meer topmerken fietskleding, Fietskleding outlet