Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen! - Gratis bezorging vanaf € 50 - 30-dagen retourgarantie

Gratis bezorging vanaf € 50 - 30-dagen retourgarantie

POC high-tec fietskleding

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
 1. 15° - 30 ℃

  POC Contour Aerofoil Bib Shorts
  Adviesprijs 339,95 BWO prijs 149,00

 2. 15° - 30 ℃

  POC Fondo Light Jersey Multi Blue
  Adviesprijs 139,95 BWO prijs 50,00

 3. 15° - 30 ℃

  POC Fondo Wind Vest
  Adviesprijs 130,00 BWO prijs 75,00

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

HIGH-TEC POC FIETSKLEDING

POC fietskleding is ontworpen met comfort op de fiets in gedachten. Dat is bijvoorbeeld terug te zien in het feit dat de items gemaakt zijn met specifieke weersomstandigheden voor ogen. Dat betekent dus dat het altijd mogelijk is om de juiste kleding te vinden voor het betreffende moment. Het betekent ook dat de weersomstandigheden je nooit in de weg hoeven te staan om op de fiets te stappen. Dit is natuurlijk precies wat de liefhebber wenst. Er is echter nog meer, ontdek het nu in onze outlet webshop.

POC fietskleding voor elk moment

POC fietskleding kopen doe je bij voorkeur in combinatie in onze outlet. Zo heb je altijd een mooie, bij elkaar passende outfit. Daarbij komt dat het combineren van de verschillende stukken ook goed mogelijk is. Een goed ventilerende POC jersey onder je regenjas is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Zeker ook omdat het shirt ook op warme dagen te dragen is wanneer de regenjas gewoon thuisblijft. Daardoor is POC fietskleding heel aantrekkelijk te noemen voor elke liefhebber van mooie tochten op de racefiets.

Goed passende fietskleding

POC fietskleding heeft als bijkomend voordeel dat het ook gewoon heel lekker zit. Zo is er bijvoorbeeld altijd ook aandacht voor de mate van bewegingsvrijheid die je hebt. Natuurlijk moet alles strak zitten zodat je goed gestroomlijnd op de fiets zit, maar je moet ook kunnen anticiperen op het verkeer. Om die reden is het dus goed om te weten dat POC fietskleding hier zeer geschikt voor is. Bijvoorbeeld door de materiaalkeuze en het ontwerp. Volledige vrijheid van bewegen is gegarandeerd. De unieke zemen van POC zijn een hoogwaardig staaltje design met comfort als ultieme doelstelling.

Ventilerende kleding op de fiets

Ook de mate waarin wielrenkleding ventileert is altijd weer belangrijk. Wie kiest voor POC fietskleding heeft hier geen verdere zorgen om. Elk item in de collectie wordt ontworpen op een manier waarbij gegarandeerd kan worden dat de warmte goed wordt afgevoerd. Koel blijven is immers een belangrijke voorwaarde om je maximale prestatie te kunnen neerzetten. Dit maakt dat elk kleidingstuk een goede keuze voor elk type fietser is. POC fietskleding bestellen kan direct.