Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen! - Gratis bezorging vanaf € 50 - 30-dagen retourgarantie

Gratis bezorging vanaf € 50 - 30-dagen retourgarantie

Roeckl

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
 1. 15° - 30 ℃

  Roeckl Belluno glove
  Adviesprijs 29,00 BWO prijs 17,00

 2. 15° - 30 ℃

  Roeckl Moleno
  Adviesprijs 49,95 BWO prijs 29,00

 3. 15° - 30 ℃

  Roeckl Romagna Windstopper
  Adviesprijs 49,95 BWO prijs 29,00

 4. 15° - 30 ℃

  Roeckl Rotenburg
  Adviesprijs 49,95 BWO prijs 29,00

 5. 15° - 30 ℃

  Roeckl Top F Windstopper SoftShell
  Adviesprijs 49,95 BWO prijs 29,00

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

ROECKL: INNOVATIEF DOOR TRADITIE

Roeckl fietskleding is met name bekend om haar handschoenen. Last van slapende handen tijdens het fietsen? Een goede oplossing zouden de fietshandschoenen van Roeckl kunnen zijn. Gemaakt met Duitse precisie en mogelijk gemaakt door jarenlange expertise in de fietsmarkt. Roeckl is nu verkrijgbaar in onze outlet store tegen sterk gereduceerde tarieven.

Handschoenen van Roeckl, een must-have

Een goed voorbeeld van de stevigheid en kwaliteit van Roeckl fietskleding is te vinden in de handschoenen. Deze zijn specifiek ontworpen aan de hand van de beste materialen die op de markt te krijgen zijn. Dit maakt dat de handschoenen lang meegaan, maar ook goed beschermen en lekker comfortabel zitten. Eén van de materialen waarom het gaat is het zogenaamde Roeckl-tex. Zoals de naam al doet vermoeden is het een uitvinding van de fabrikant zelf. Dit geeft de mate van research die hierin zit aan.

De juiste pasvorm van fietskleding

Omdat je lang op de fiets zit, maar ook optimaal wil presteren, is de juiste pasvorm van fietshandschoenen altijd zeer belangrijk. Dit is dan ook altijd een punt van aandacht wanneer door Roeckl fietskleding wordt ontworpen. Juist omdat duidelijk is wat de voorwaarden zijn kan heel gericht aan zaken worden gewerkt. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen die zijn aangepast aan de anatomie van het menselijk lichaam. Denk echter ook aan flexibiliteit voor optimale mogelijkheden om vrijuit te kunnen bewegen.

Beschermende werking van fietskleding

Roeckl fietskleding kopen doe je ook omdat de beschermde werking ervan van hoge kwaliteit is. Dat geldt bijvoorbeeld bij een val. Ook is dit van belang wanneer er gewoon op de fiets gezeten wordt. Denk bijvoorbeeld aan het opvangen van trillingen en klappen wanneer over stenen of door kuilen of onverharde wegen wordt gereden. Dit kan immers ook flink pijnlijk zijn voor het lichaam.