Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen! - Gratis bezorging vanaf € 50 - 30-dagen retourgarantie

Gratis bezorging vanaf € 50 - 30-dagen retourgarantie

Sealskinz

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
  1. 15° - 30 ℃

    Sealskinz Lightweight Enclosed Overshoes Race
    BWO prijs 44,95

  2. 15° - 30 ℃

    Sealskinz Lightweight Open Sole Overshoes
    BWO prijs 44,95

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Sealskinz fietskleding maakt het mogelijk om onder barre en natte omstandigheden optimaal te presteren. Wanneer het immers regent, dan is een nat pak een extra belemmering. Niet wanneer deze wielerkleding gedragen wordt. Het merk staat er juist om bekend waterafstotende items te maken. Dat maakt dat werkelijk niets je nog hoeft tegen te houden om de fiets te pakken en flink door te trappen. Zeker ook omdat er veel verschillende mooie items te krijgen zijn. Voldoende reden om eens te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Unieke gepatenteerde technologie

In slechte weercondities zijn doorgaans onze ledematen steeds het eerste slachtoffer. Sealskinz gooit hoge ogen met de ontwikkeling van een gepatenteerd waterdicht én ademend membraan wat gebruikt wordt. Met Sealskinz zit je dus in regenachtige en/of koude weersomstandigheden altijd goed. Kortom, trotseer het natte en koude weer!

De belangrijkste items van Sealskinz

Sealskinz fietskleding beperkt zich voornamelijk tot een aantal belangrijke items. Dit zijn de kledingstukken waarvan de wielerliefhebber net iets liever wil dat ze goed beschermen tegen de regen. Het gaat dan dus vooral om bescherming van de handen en voeten. Handschoenen, sokken en overschoenen zijn daarom ook de kledingstukken die door het merk tot in perfectie ontwikkeld zijn. Droge handen maken sturen, schakelen en remmen beter mogelijk. Terwijl droge voeten zorgen dat je energie niet onnodig verloren gaat door de kou.

Nu verkrijgbaar in onze outlet

Natuurlijk heeft Sealskinz fietskleding meer kenmerken die bijdragen aan comfort en optimale prestaties. Zo is de wielerkleding goed ademend en ventileert het optimaal. Daarnaast is de binnenvoering lekker warm, waardoor ook op koude dagen lekker doorgereden kan worden. Natuurlijk is het ook niet onbelangrijk dat de pasvorm lekker comfortabel is. Daardoor is vrijuit bewegen goed mogelijk en is het fietsen heerlijk onder alle omstandigheden.