Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen! - GRATIS VERZENDING VANAF € 50 - 14 dagen bedenktijd

Gratis verzenden vanaf € 50 - 14 dagen bedenktijd

Sugoi fietskleding

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SUGOI FIETSKLEDING: ALLES VOOR TECHNOLOGIE

Wie kiest voor Sugoi fietskleding, weet één ding zeker, dat het over hoogtechnologische fietskleding gaat. Het Canadese sportkledingmerk Sugoi maakt namelijk gebruik van de nieuwste technologieën binnen elk kledingstuk dat zij produceren. Slimme stoffen, bekroonde ontwerp-, pasvorm- en constructietechnieken worden toegepast in de wielerkleding toegepast om elk voordeel eruit te halen. Jaren van onderzoek en onwikkeling zorgen ervoor dat Sugoi in de kopgroep van de sportkledingmerken blijft presteren.

Waterdichte Sugoi fietskleding

Wielrenner zijn in een land als Nederland betekent niet alleen een strijd met jezelf en de weg, maar ook met de elementen. Daarom is het goed om te weten dat Sugoi fietskleding altijd goed waterdicht wordt gemaakt door de fabrikant. Er is veel aandacht voor voortdurende verbetering van de technieken om alle items goed waterafstotend te krijgen. Juist omdat regen een belangrijke tegenstander tijdens mooie, inspannende ritten kan zijn, is het extra aantrekkelijk om dit mee te wegen in de keuze. Ontdek het assortiment nu in onze outlet.

De materialen voor fietskleding

Sugoi fietskleding staat erom bekend dat het van specifieke, slimme materialen wordt gemaakt. Dit is immers de manier waarop gewaarborgd kan worden dat de kleding aan de vele eisen van wielrenners kan voldoen. Of het nu gaat om waterafstotendheid, om gebruiksgemak of om draagcomfort. Al deze zaken worden verzorgd door voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe materialen of naar ander gebruik van bestaande materialen. Op deze manier wordt gezorgd dat de kleding altijd up-to-date is. Dit geldt voor alle items in de collectie.

Ventilatie van de kleding

Tot slot is het goed om te weten dat Sugoi fietskleding kopen ook een goed idee is als het gaat om de mate van ventilatie die de kleding moet bieden. Het goed kunnen afvoeren van warmte is één van de belangrijkste kenmerken die kleding voor wielrenners moet bevatten. Juist op dit vlak is er door de fabrikant veel aandacht besteed aan ontwikkeling. Dit maakt het altijd een verkoelende keuze.