Fietskleding van topmerken voor super lage prijzen! - Gratis bezorging vanaf € 50 - 30-dagen retourgarantie

Gratis bezorging vanaf € 50 - 30-dagen retourgarantie

Vaude fietskleding

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BESCHERMENDE VAUDE FIETSKLEDING

Vaude fietskleding kopen in onze outlet webshop is een garantie dat het droog zal blijven. Dat komt omdat wielerkleding van dit merk specifiek gericht is op het verzorgen van vochtbeheersing. Dit betekent dus niet alleen dat het water van buitenaf, zoals regen, wordt tegengehouden. Het betekent ook dat transpireren geen probleem is. Ook dit vocht wordt op een goede manier afgevoerd. Daardoor is de rit op de wielrenfiets direct een stuk comfortabeler te noemen. Zeker ook wanneer lange tochten op het programma staan. Dit biedt veel mogelijkheden voor alle renners.

Gebruiksgemak van Vaude fietskleding

Ook als het gaat om gebruiksgemak is Vaude fietskleding een aanrader. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop met de zakjes wordt omgegaan. Deze zakken zijn erg belangrijk voor de meeste wielrenners, hier wordt bijvoorbeeld sportvoeding in bewaard. Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat de voeding ook echt bewaard blijft. De kleding van Vaude heeft daarom lichtgewicht ritsjes die gemakkelijk te gebruiken zijn. Zo kan worden gezorgd dat alles op zijn plek blijft, maar is dit niet lastig tijdens het fietsen. Ontdek het assortiment nu in onze outlet.

Ademende fietskleding

Vaude fietskleding moet ook goed kunnen ademen. Dit is een belangrijke voorwaarde die de fabrikant stelt. Een gemiddelde tocht zal nu eenmaal altijd flink wat warmte met zich meebrengen. Of dit nu warmte door de klimatologische omstandigheden, of warmte door de heftige inspanning betreft maakt natuurlijk geen verschil. Belangrijk is wel dat de wielrenner zelf altijd koel blijft. Kleding die goed ademt en helpt bij het afvoeren van de warmte is altijd een handig hulpmiddel hierbij. Juist dit maakt het zo aantrekkelijk.

Goed design

Fietsen in Vaude fietskleding is bovendien ook nog eens een garantie voor een goede look dankzij de sterke pasvormen. De kleding moet weliswaar praktisch zijn en aan alle belangrijke voorwaarden voldoen, maar dat neemt niet weg dat het ook belangrijk is dat een wielrenner er esthetisch uitziet. Ook de ontwerpafdeling van Vaude heeft er dus keer op keer voor gezorgd dat de items er goed uitzien wanneer ze aangetrokken worden voor mooie tochten.